Preview Mode Links will not work in preview mode

Cyklus med Mette Hyldgaard Skovmose

Dec 9, 2023

Kære lytter

Vi er nået til tiden omkring vintersolhverv - til tiden op til jul. Og lige om lidt vender det, og vi går mod lysere tider igen. 

Denne episode er dedikeret til livmoderen. Jeg taler om -ja, livmoderen i sig selv, om livmoderen i forhold til åndedrættet og i forhold til vores nervesystem. Om livmoderen,...


Oct 22, 2023

Kære lytter

Så er vi igen på det her tidspunkt på årshjulet, hvor vi bevæger os ind i mørket, men også her hvor vi tænder græskar, og hvor naturen klæder sig i de vildeste farver. 

Min podcast har holdt en lidt længere, ufrivillig pause, og jeg er endelig klar til at invitere dig ind i...


Jul 30, 2023

Kære lytter

Vi er nået til slutningen af juli måned på årshjulet, og her mens jeg lægger denne episode op, så trækker det op med tunge, grå skyer, og et tordenvejr er på vej. Ret typisk, omskiftelig dansk sommervejr. 

Denne episode har jeg kaldt 'Sommerbogen' (inspireret af Tove Janssons smukke bog fra 1972),...


Jun 21, 2023

Kære lytter

Vi er nået til sommersolhverv på årshjulet - og hvilken sommer vi har haft. Det har måske lige netop været lidt svært for dem, der skal dyrke jorden. Og det er jo hvad dette afsnit handler om. 

Jeg taler med min datter Marie, som uddanner sig til økologisk landmand ved Kalø Økologiske...


May 27, 2023

Vi er nået til slutningen af maj, og hvor har den været smuk og solrig her hos mig.

I denne episode taler jeg om frugtbarhed og prævetion. 

Min intention med episoden er rigtig meget at skabe refleksion og inspiration i forhold til netop disse emner, så du på en oplyst baggrund kan træffe de allerbedste valg for...