Preview Mode Links will not work in preview mode

Cyklus med Mette Hyldgaard Skovmose


Oct 31, 2022

Vi er nået til Allehelgenes Aften / Samhain på årshjulet. Porten ind til vinteren, her hvor naturen ånder ud og dør for en stund. 

Jeg har været på roadtrip med mit podcastudstyr og besøgt Carina Lyall på Sydsjælland. Her har hun sit eget sted, hvor kvinder mødes med fokus på naturen, cyklus og fællesskaber.

Jeg mødte Carina for 9 år siden, hvor vi tog uddannelse sammen om netop kvindekrop og cyklus. Vi har siden fulgt hinanden på sidelinjen, og jeg har længe haft lyst til at gense Carina og se hendes sted. 

Carina er født blandt de indfødte i det nordlige Canada med en dansk mor og en canadisk far og flytter tilbage til Danmark som en stor pige. Det har givet en grundtone af hjemløshed, som er blevet en drivkraft i hendes arbejde. 

I vores samtale kommer vi ind på det at flytte fra by til land, om at føle sig hjemløs mellem to kulture og om at finde hjem igen i naturen. Vi taler om fællesskaber, både når de er nærende og når de er svære. Vi taler om Elder - den ældste generation - hvordan deres vidsom er gået tabt i vores kultur,  hvordan de kan sætte os på plads på den fede måde, og at det måske lige nu, mere end nogen sinde, er vigtig at få den visdom ind i vores kultur igen. 

Velkommen indenfor i samtalerummet. 

Du finder Carina her: http://www.carinalyall.com

Kontakt mig: kontakt@mettehyldgaard.dk 

Om kvindecirklen: http://mettehyldgaard.dk/kvinde-cirkel/

Om 'Gå med din Cyklus': https://mettehyldgaard.dk/onlinefor/

Gratis webinar om 'Gå med din Cyklus: https://mettehyldgaard.dk/produkt/gratis-webinar-gaa-med-din-cyklus/