Preview Mode Links will not work in preview mode

Cyklus med Mette Hyldgaard Skovmose

Jul 30, 2023

Kære lytter

Vi er nået til slutningen af juli måned på årshjulet, og her mens jeg lægger denne episode op, så trækker det op med tunge, grå skyer, og et tordenvejr er på vej. Ret typisk, omskiftelig dansk sommervejr. 

Denne episode har jeg kaldt 'Sommerbogen' (inspireret af Tove Janssons smukke bog fra 1972),...


Jun 21, 2023

Kære lytter

Vi er nået til sommersolhverv på årshjulet - og hvilken sommer vi har haft. Det har måske lige netop været lidt svært for dem, der skal dyrke jorden. Og det er jo hvad dette afsnit handler om. 

Jeg taler med min datter Marie, som uddanner sig til økologisk landmand ved Kalø Økologiske...


May 27, 2023

Vi er nået til slutningen af maj, og hvor har den været smuk og solrig her hos mig.

I denne episode taler jeg om frugtbarhed og prævetion. 

Min intention med episoden er rigtig meget at skabe refleksion og inspiration i forhold til netop disse emner, så du på en oplyst baggrund kan træffe de allerbedste valg for...


Apr 29, 2023

Kære lytter

Vi er nået til 'porten ind til sommeren' -Valborgsaften. Jeg er taget til Ørslev Kloster for at tale med klosterforvalter Janne Keyes, som er den ene af de to klosterforvaltre. Hun forvalter stedet sammen med sin mand Garry.  

Jeg har besøgt klostret siden 2016 både med mine egne projekter, og jeg har...


Mar 20, 2023

Så er vi landet ved jævndøgn på årshjulet. Et skønt sted at være. Et balancepunkt mellem lys og mørke, hvor nat og dag er lige lange. Tulipanerne og påskelinjerne er på vej op af jorden.

Jeg taler i dette afsnit om at være alene. Alenetid i forhold til forskellige livsfaser. Alenetid, som luksus, som straf...